__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7a6de":{"name":"Main Accent","parent":-1},"7c414":{"name":"Accent Dark","parent":"7a6de"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7a6de":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"7c414":{"val":"rgb(13, 2, 4)","hsl_parent_dependency":{"h":352,"l":0.03,"s":0.72}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7a6de":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"7c414":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
PRIJAVA V MOJ.BASE.SI

Mentorji

Omogočamo vam glasbeno izobraževanje v družbi skrbno izbranih mentorjev pod vodstvom ravnatelja Mateja Hotka. Ti z znanjem in izkušnjami, pridobljenimi na najboljših glasbenih šolah po vsem svetu in pod vodstvom najboljših glasbenih pedagogov, zagotavljajo kakovostno glasbeno izobraževanje.

V Glasbeni šoli B.A.S.E. namreč verjamemo, da je glasba namenjena vsem, zato smo programe prilagodili tako najmlajšim kot odraslim in starejšim, tistim s predznanjem in tistim brez, prav tako tistim, ki ste našim šolam blizu in tistim, ki ste nekoliko oddaljeni od njih. Za vse vas verjamemo, da lahko dosežete osebne cilje.

Pod našim okriljem deluje veliko profesionalnih mentorjev, sočasno tudi aktivnih glasbenikov, ki so svoje bogato znanje in izkušnje pripravljeni deliti. Tako lahko izberete tistega, ki je najbližje vaši usmeritvi.

 • kitara
 • bas kitara
 • bobni
 • solo petje
 • klavir
 • violina
 • flavta
 • Saksofon
 • Harmonika
 • Kontrabas
 • TROBENTA

Žiga Kožar

Nastopal je z raznimi zasedbami v Sloveniji in tujini, med drugimi z; Peter Erskine, Stu Hamm, Jackie Marshall, Nataša Tasić, Grupa September, Imer Traja Brizani, Dejan Pečenko, Zdenka Kovačiček, Mike Sponza, Kornelije Kovač, Soul Activation&Rok Golob, Big band RTV Slo, Simfonični orkester RTV, Sabrina Hebiri, Maja Keuc, Tedi Spalato, Neisha, Jadranka Juras, Maja, Trkaj, Janez Zmazek Žan, Boris Bele, The Stroj….

Bojan Varga

Kot učenec Glasbene šole v Gornji Radgoni je sodeloval z večimi pihalnimi orkestri. Kasneje je ubral bolj samosvojo pot in z bendi nastopal po najrazličnejših klubih po Sloveniji in Evropi, med drugim tudi na odmevni jazz lokaciji Porgy & Bess na Dunaju. Glasbo dojema zelo osebno in pri poučevanju poskuša najti prostor za nekonvencionalne metode. Verjame, da se naučimo največ, če pri igranju odkrivamo sami sebe in da je najboljši učitelj tisti, ki v učencih spodbuja njihov lasten potencial.

Jaka Žunič

Jaka Žunič sodi med mlajše slovenske bobnarje. Svojo pot je začel na nižji glasbeni šoli Slavka Ostrca v Ljutomeru. Pri svojih osmih letih je začel z igranjem harmonike pri profesorju Janezu Mundi, končal je 8 razredov. Vsako leto je nizal uspehe na tekmovanjih v Sloveniji in izven meja, najodmevnejši je osvojeno zlato priznanje na državnem tekmovanju TEMSIG.

Danijel Robnik

Po večini aktiven v tujini. Leta 2014 je uspešno diplomiral kot Bachelor of music na Lccm v Londonu. Letos je končal solo album avtorske glasbe, ki ga je ustvaril s pomočjo računalnika, plug-inov (virtualna knjižnica inštrumentov) analognega sintetizatorja in igranje akustičnih bobnov. V zgodnjih letih je bil aktiven na metal sceni in igral mednarodno preko 500 koncertov.

Vid Drašler

Vid Drašler je iz Bistrice ob Sotli, kjer je deloval v jazz-rockovskem Zmajevem repu in zasedbi Malik. Z zasedbo Balžalorsky / Drašler 3o ustvaril presežek na domači jazzovski sceni. Enako senzibilno bobna v šansonski Orkestradi. Naslednji vrhunec je dosegel s triom Drašler-Karlovčec-Drašler, v katerem hrupnejša improvizacija nikakor ne pomeni manjše jasnosti.

slika: jože zadravec

Jože Zadravec

Kot gost ali reden član zasedbe je nastopal na raznih glasbenih odrih, klubih, poletnih šolah ter festivalih po Sloveniji in tujini, kot na primer : Križanke, Cankarjev Dom, Jazz club Gajo, festival Lent, salon uporabnih umetnosti Maribor, Prulček bar, Štuk, Last minute jazz festival Bale Vale (CRO), Špancir festival Varaždin (CRO), festival Kanal Bohinj, Avsenik festival 2015, Jazz Ravne, Poletna šola glasbenih skupin 2014-2015 PTUJ ( mentor bobnov )...

>