__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7a6de":{"name":"Main Accent","parent":-1},"7c414":{"name":"Accent Dark","parent":"7a6de"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7a6de":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"7c414":{"val":"rgb(13, 2, 4)","hsl_parent_dependency":{"h":352,"l":0.03,"s":0.72}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7a6de":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"7c414":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
PRIJAVA V MOJ.BASE.SI

Mentorji

Omogočamo vam glasbeno izobraževanje v družbi skrbno izbranih mentorjev pod vodstvom ravnatelja Mateja Hotka. Ti z znanjem in izkušnjami, pridobljenimi na najboljših glasbenih šolah po vsem svetu in pod vodstvom najboljših glasbenih pedagogov, zagotavljajo kakovostno glasbeno izobraževanje.

V Glasbeni šoli B.A.S.E. namreč verjamemo, da je glasba namenjena vsem, zato smo programe prilagodili tako najmlajšim kot odraslim in starejšim, tistim s predznanjem in tistim brez, prav tako tistim, ki ste našim šolam blizu in tistim, ki ste nekoliko oddaljeni od njih. Za vse vas verjamemo, da lahko dosežete osebne cilje.

Pod našim okriljem deluje veliko profesionalnih mentorjev, sočasno tudi aktivnih glasbenikov, ki so svoje bogato znanje in izkušnje pripravljeni deliti. Tako lahko izberete tistega, ki je najbližje vaši usmeritvi.

 • kitara
 • bas kitara
 • bobni
 • solo petje
 • klavir
 • violina
 • flavta
 • Saksofon
 • Harmonika
 • Kontrabas
 • TROBENTA

Urška Starovasnik

Trenutno študira jazz in pop petje na Deželnem Konzervatoriju v Celovcu, pri profesorici Caroline De Rooij. Žanri, v katerih se največ udejstvuje obsegajo jazz, pop, soul, funk, R’n’B, blues, ter v zadnjem času tudi klasično petje. Aktivno koncertira z zasedbami Dat Phunk, Groovin’ High in na novo ustanovljenim Urška Starovasnik kvintetom, trenutno pa se aktivno pripravlja tudi na vlogo v novem muzikalu Carolin Pichler, z naslovom “The Key of Happines”, ki prihaja na odre naslednjo pomlad. Poleg študija se redno udeležuje raznih delavnic in masterclassov, pri mentorjih Sheili Jordan, Melissi Aldani, Nini Strnad in drugih.

Urška Gajšt slika

Urška Gajšt

Urška Gajšt se je rodila leta 1990 v Mariboru. Z glasbo se je začela ukvarjati v otroštvu, sprva po posluhu, kasneje je končala nižjo glasbeno šolo iz klavirja.Želja po petju jo je vodila k zborom, tako se je ob koncu osnovne šole pridružila vrhunskemu, svetovno priznanemu dekliškemu zboru Carmina Slovenica, kjer se je seznanila z glasbo različnih stilov, časov in kultur in tako dobila vpogled v široko glasbeno literaturo. V najstniških letih se je začela zanimati za improvizirano glasbo, pop in jazz.

Klara Veteršek

Klara Veteršek je pevka in flavtistka, ki na Akademiji za glasbo zaključuje študij inštrumentalne in pevske pedagogike, obenem pa študira jazz petje na zasebni univerzi Gustav Mahler v Celovcu. Je članica različnih jazz, pop in klasičnih zasedb, s katerimi se udeležuje tekmovanj, natečajev ter koncertov, denimo Magic Pond, Funk Fu, Rumejts in drugih. Posveča se tudi pisanju glasbe, kot vokalna solistka pa je nastopila z Big Bandom Akademije za glasbo in Big Bandom RTV Slovenija.

Patricija Škof

Patricija Škof je vokalistka, pianistka, ki se trenutno izobražuje na Univerzi za glasbo in upodabljajoče umetnosti v Grazu pri ameriški vokalistki in pianistki Deni DeRose. Sodeluje z domačimi in tujimi glasbeniki in v različnih zasedbah nastopa v Sloveniji, Avstriji, Hrvaški, Italiji in Belgiji. Izobraževala se je že pri priznanih glasbenikih kot so Charenee Wade, Norma Winstone, JD Walter, Kate McGarry, Theo Bleckmann, Sachal Vasadani, Ana Bezjak, Marko Črnčec, Gregory Hutchinson...

Ursula Luthar

Ursula Luthar je 23-letna študenka jazz petja na konservatoriju v Celovcu. Poleg jazza so ji posebno pri srcu tudi soul, blues, funk, vokalna glasba,... Z glasbo se kot otrok prvič srečala s pomočjo prečne flavte, katera jo je pripeljala na konservatorij za glasbo in balet v Mariboru, v petju pa se je prvič preiskusila v zboru Carmina Slovenica. Po desetletju klasičnega izobraževanja jo je začela zanimati glasba drugačnega zvena, zato je začela prepevati pri mentorici Ani Bezjak in raziskovati različne žanre. Trenutno je članica mednarodno priznane vokalne skupine Perpetuum Jazzile in vokalistka v blues/soul duetu.

Kristina Presker

Kristina Presker je pianistka in pevka, ki se trenutno izobražuje na Koroškem državnem konservatoriju v Celovcu (Konse Klagenfurt), smer klavir, pedagogika (IGP) in klasično petje.  Za svoje uspešno glasbeno udejstvovanje je bila nagrajena z številnimi mednarodnih priznanji in nagradami. Zraven njene velike želje po koncertiranju je njena velika ljubezen poučevanje otrok in tudi odraslih. Delo v gledališču, pripravljanje koncertov in recitalov, obiskovanje in priprave raznih seminarjev. Prenos znanja in ljubezni do glasbe na druge je njeno poslanstvo.

Jana Šušteršič

Vokalistka Jana Šušteršič, leta 2014 diplomirala na Berklee College of Music, Boston ZDA. Ima več kot 20 let izkušenj s koncertiranjem in snemanjem v različnih glasbenih žanrih. Kot pianistka in vokalistka ima za seboj več kot 800 nastopov. Sodelovala je z svetovno znanimi in priznanimi glasbeniki, kot so Placido Domingo, Lenny Kravitz, Toto, Victor Wooten… Zmagovalka šova Slovenija ima talent leta 2014.

Anja Hrastovšek

Anja Hrastovšek je jazz pevka, diplomiranka deželnega Konzervatorija za glasbo v Celovcu. Prepeva v mednarodno priznani vokalni skupini Jazzva, je ustanoviteljica in glavna vokalistka glasbene zasedbe SOUL, JAZZ in JAZ, jazz kvarteta The Oakleys ter Ansambla Terca, dirigentka MePZ Medicinske fakultete Cor-a in učiteljica pop/jazz petja.

Alja Petric

Alja Petric, rojena v Prekmurju, se je na glasbeno pot podala preko izobraževanja in sodelovanja v raznovrstnih glasbenih projektih na področju etno in jazz glasbe. Svoj umetniški izraz je obogatila s študijem jazz petja in pedagogike na Koroškem deželnem konservatoriju v Celovcu pri prof. Caroline de Rooij.

Nuša Ofentavšek

Nuša je svojo glasbeno pot začela s petimi leti na Glasbeni šoli Celje, kjer je končala nižjo stopnjo iz klavirja pri prof. Jovanki Trifković. Na GŠ Celje je nadaljevala z izobražovanje, a ne na področju klavirja, pač pa klasičnega petja, pri prof. Davorju Mikuliću. Po končani gimnazji se je vpisala na Akademijo za glasbo v Ljubljano, istočasno pa jo je po več kot desetih letih poustvarjanja klasičnih del, začela vse bolj zanimati jazz glasba...

Natalija Tumpej

Natalija Tumpej trenutno deluje kot vokalistka jazz zasedbe Jazz Ladies svoj umetniški izraz pa je obogatila s študijem jazz petja in pedagogike na Koroškem deželnem konservatoriju v Celovcu pri prof. Caroline de Rooij.

>