__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7a6de":{"name":"Main Accent","parent":-1},"7c414":{"name":"Accent Dark","parent":"7a6de"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7a6de":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"7c414":{"val":"rgb(13, 2, 4)","hsl_parent_dependency":{"h":352,"l":0.03,"s":0.72}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7a6de":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"7c414":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
PRIJAVA V MOJ.BASE.SI

Mentorji

Omogočamo vam glasbeno izobraževanje v družbi skrbno izbranih mentorjev pod vodstvom ravnatelja Mateja Hotka. Ti z znanjem in izkušnjami, pridobljenimi na najboljših glasbenih šolah po vsem svetu in pod vodstvom najboljših glasbenih pedagogov, zagotavljajo kakovostno glasbeno izobraževanje.

V Glasbeni šoli B.A.S.E. namreč verjamemo, da je glasba namenjena vsem, zato smo programe prilagodili tako najmlajšim kot odraslim in starejšim, tistim s predznanjem in tistim brez, prav tako tistim, ki ste našim šolam blizu in tistim, ki ste nekoliko oddaljeni od njih. Za vse vas verjamemo, da lahko dosežete osebne cilje.

Pod našim okriljem deluje veliko profesionalnih mentorjev, sočasno tudi aktivnih glasbenikov, ki so svoje bogato znanje in izkušnje pripravljeni deliti. Tako lahko izberete tistega, ki je najbližje vaši usmeritvi.

 • kitara
 • bas kitara
 • bobni
 • solo petje
 • klavir
 • violina
 • flavta
 • Saksofon
 • Harmonika
 • Kontrabas
 • TROBENTA

Peter Micić

Po zaključeni nižji glasbeni šoli klavirske harmonike je Peter Micić (Musicians Institute, Los Angeles, Amerika) izbral kitaro. Šolal se je pod vodstvom Allena Hindsa, Sida Jacobsa, Scotta Hendersona in drugih ter se izpopolnil na področju različnih glasbenih zvrsti (jazz, blues, pop, rock, soul, funk).

Simon Brand

Sprva je znanje pridobival pod mentorstvom Mihe Megliča, nakar so Simona Branda (Univerza Gustav Mahler, Celovec, Avstrija) usmerjali Jani Moder, Thomas Wallisch in drugi, ob formalnem izobraževanju pa se je redno udeleževal različnih delavnic ter seminarjev priznanih glasbenikov, med drugim Mikea Sterna, Femija Temowoa in Larryja Coryella.

Timotej Draksler

Timotej Draksler je izdelovalec glasbil, skladatelj in multiinštrumentalist. Je tudi član glasbenih skupin Cordura, Marax, Cvinger, Anonimni, The Djent, Ways Of A Heretic in Tim Draksler project. Sodeluje v projektu Popotovanje skozi glasbo z Marto Zore in Gojmirjem Lešnjakom – Gojcem. Bil je član kultne slovenske zasedbe Interceptor in ameriške skupine Cursed Be Thy Flesh. Kot izdelovalec glasbil je izdelal veliko število strunskih inštrumentov, ki jih uporablja za studijsko snemanje in izvajanje koncertov v živo.

Vital Jurca

Vital Jurca je svojo glasbeno pot začel v glasbeni šoli Postojna, kjer je naredil 6 letnikov klavirske harmonike pri profesorju Branku Petrovčiču. V srednješolskih letih je presedlal iz tipk na strune in od takrat naprej je kitara njegova nepogrešljiva sopotnica. Igral je v številnih zasedbah, pri big bendih, spremljal različne zbore ter soliste.

Daša Berglez

Daša Berglez je srednjo glasbeno šolo iz klasične kitare in umetniško gimnazijo končala v Celju pri profesorici Luciji Šorn. Že v zadnjem letniku srednje šole je opravila sprejemne izpite na Joseph Haydn konservatoriju v Eisenstadtu (Avstrija) in začela s študijem klasične kitare v razredu Nejca Kuharja. Poleg kitare študira tudi razredni pouk na Pedagoški fakulteti v Mariboru.

Aljaž Bassin

Aljaž Bassin se je z glasbo pričel aktivno ukvarjati pri 16-ih letih ko je dobil svojo prvo kitaro.  Začel je kot samouk, znanje pa je dopolnil pod mentorstvom Primoža Grašiča. Ukvarja se z  različnimi glasbenimi zvrstmi, od metal-a do pop-a, s posebnim poudarkom na fingerstyle  akustični kitari, ter gipsy swing-om.

Tilen Beigot

Tilen Beigot je leta 2016 diplomiral na Anton Bruckner Univerzi v Linzu v smeri Jazz kitara pri priznanem profesorju Petru O’Mari in v smeri jazz kompozicija (prof. Christoph Cech). V času šolanja je ustanovil svoj projekt Useless Theory Project, hkrati pa imel možnost sodelvanja in izobraževanja pri Karlu Ratzeru, Jean-Charlesu Richardu, Haigu Yazdijanu, Alexu Machaceku, Petru Herbertu ...

David Kocmur

David Kocmur je znanje pridobival pod mentorstvom Primoža Grašiča, Janija Modra, Femija Temowa, Kurta Rosenwinkla in drugih. Udejstvuje se kot koncertni glasbenik in piše glasbo za plesne predstave ter dokumentarce; med drugim je napisal glasbo za kratki film Melangija, sprejet na Festival slovenskega filma 2020.

David Kreslin

David Kreslin je že v prvem letu učenja igranja kitare na mednarodnem tekmovanju Mörski festival kitare v Murski Soboti osvojil prvo mesto. V letih zatem se je udeleževal različnih glasbenih preizkusov tako doma kot v tujini, šolanje pa nadaljeval na Konservatoriju za glasbo in balet Maribor pod mentorstvom Vojka Vešligaja, kasneje Žarka Ignjatovića.

Jernej Hanc

Po desetih letih učenja igranja kitare pod mentorstvom Damjana Stanišića, se je Jernej Hanc (Akademija za glasbo, Gradec, Avstrija in Pedagoška fakulteta, Maribor, Slovenija) odločil za profesionalno glasbeno pot. Na njej ga je usmerjal Martin Mysliveček, dodatno znanje pa je pridobil na delavnicah pod vodstvom Stefana Fuchsa, Paola Pegorara in drugih.

Damir Ovčar

Damir Ovčar se je osnov igranja kitare naučil kar sam in to je povsem zadostovalo za zaključek, da se želi glasbi posvetiti resneje. Vpisal se je na učne ure k Samu Šalamonu in se redno udeleževal različnih delavnic pod mentorstvom tako domačih kot tujih kitarskih mojstrov, predvsem pa je glasbo poslušal.

>