Glasba je darilo, ki vedno ugaja

2x30min

+ 

GRATIS 40€ BON

za popust v glasbeni trgovini B.A.S.E. ob vpisu v šolo

60€

4x30min

+ 

GRATIS 50€ BON

za popust v glasbeni trgovini B.A.S.E. ob vpisu v šolo

120€

1x30min

+ 

GRATIS 30€ BON

za popust v glasbeni trgovini B.A.S.E. ob vpisu v šolo

30€

Poznate koga, ki sanja o igranju inštrumenta ali petja?

Se s svojimi znanci, prijatelji in sorodniki pogovarjate o igranju oziroma učenju kakšnega inštrumenta ali petja? Je ukvarjanje z glasbo njihova skrita želja in strast?  Ali pa celo odkrito sanjajo o svojih bodočih glasbenih dosežkih, pri čemer jim oči vsakič znova prav posebno zažarijo? 

Uresničite njegove sanje

Pomislite, da bi bili prav vi tisti, zaradi katerih bi žarele še pogosteje. Predstavljajte si, da bi zaradi vašega darila nekdo, ki vam je drag, svoje sanje dejansko živel, ne pa o njih le sanjal ...

Podarite darilni bon za glasbeno šolanje

Izbirate lahko med darilnimi boni v obsegu 1, 2 ali 4 učnih ur v trajanju 30 minut. Izbran darilni bon vam pošljemo na dom v darilni mapi, povezani s trakom, zaradi česar je ta že pripravljen na izročitev izbrani osebi. V primeru, da ste se za darilo odločili v zadnjem hipu, pa omogočamo tudi elektronsko različico, ki bo rešila vašo zagato.

Izkoristite dodatno DARILO ob nakupu darilnega bona!

Ob nakupu darilnega bona za glasbeno šolanje, boste obdarjencu poleg izbranega števila učnih ur podarili tudi popust, ki ga bo lahko uveljavil v naši glasbeni trgovini ob vpisu v Glasbeno šolo B.A.S.E.


>