Kako se je šolati pri nas? Vprašali smo učence ...

Pri mentorici, Jani Šušteršič, sem pristal povsem slučajno, a mi je zelo všeč, saj je odlična profesorica. Ne bi je zamenjal! V tem letu, odkar pojem, me je ogromno naučila in opazil sem, da se mi je glas precej izboljšal. Tudi osebnostno sva se zelo ujela. Posluša moje želje in temu primerno prilagodi pouk.

Žiga Mežan / Učenec jazz petja

Klavir igram že pet let, a sem se v Glasbeno šolo B.A.S.E. vpisal šele to šolsko leto. Ne vem točno, morda je bil problem tudi v meni, a se mi zdi, da mi učiteljica na prejšnji glasbeni šoli ni znala najbolje razložiti določenih stvari. Preprosto nisem razumel. Zdaj pa jih in mi je vse jasno, pa tudi igram, kar me zanima, zato vadim skoraj vsak dan. Tam sem imel na izbiro samo klasično glasbo, v Glasbeni šoli B.A.S.E. pa lahko igram karkoli, predvsem to, kar me zanima. Iz tega razloga zdaj veliko bolj sodelujem.

Roko Godič / Pop & Jazz klavir za otroke pri Kristijanu Koratu

Ko sem brala opis na spletni strani, se mi je zdelo, da bi to lahko bilo nekaj zame. Tudi odzivi so bili zelo lepi. Meni navaden pristop k učenju ni všeč. Ne maram vnaprej določenega programa, v Glasbeni šoli B.A.S.E. pa pouk poteka na sproščen in zanimiv način. Program se prilagaja željam. Mentorju povem, kaj mi je všeč, posvetiva se teoriji, ki je potrebna, da bi lahko to glasbo igrala, osvojim tehnike in skladbo že igram. To mi je zelo všeč. Upoštevanje mojih interesov.

Irina Arapova / Bobni za začetnike pri Bojanu Vargi

Učenje me zelo veseli! Najboljše pa je, da se za dela velikih mojstrov, ki jih izvajam, odločam na podlagi pogovora z mentorico. Ozadje skladateljev, dinamika samih skladb in njihova analiza razširijo moj pogled na glasbo.

Karik Maier / Klasični klavir za mlade in odrasle pri Daliborki Ancel

S šolo B.A.S.E. je hčerka zelo zadovoljna, vse pohvale tudi učiteljici Jani Šušteršič. Moja hči je srečna, da lahko obiskuje vaje petja in je zelo napredovala, tudi v smislu lastne samopodobe - jeseni je npr. včasih še rekla, da ji njen glas ni všeč ali kaj podobnega, sedaj pa tega ni več :). Pridobila je zelo tudi na samozavesti, za kar gredo zahvale vam in še posebej učiteljici Jani.

Mikela P. / Petje pri Jani Šušteršič

Bi pa zelo pohvalila učitelja klavirja Tadeja Gruškovnjaka. Ima krasen pristop do poučevanja, vliva zaupanje učencu in ga spodbuja k lastnemu raziskovanju. V treh mesecih je sin lepo in predvsem z velikim veseljem napredoval. Najlepša vam hvala in lepo vas pozdravljam.

Maja N. / Klavir pri Tadeju Gruškovnjaku

Hvala za vas odziv in pozitiven odgovor. Zakljucili bomo z lepimi spomini in veliko znanja, ki ga je moja hci pridobila s pomocjo mentorice Alje Petric. Poklon! Zal smo morali zgodbo zakljuciti zaradi obveznosti, ki so pred njo. 

Mateja C. / Petje pri Alji Petric

Naj na tem mestu pohvalim njegovega učitelja Žigo Kožarja, ki je odličen učitelj bobnov in glasbeni pedagog. Nik je vsa ta leta z veseljem hodil na njegove ure in ob tem užival. Vse pohvale tudi vaši glasbeni šoli.

Rebeka S. / Bobni pri Žigi Kožarju

Zahvaljujem se vam za dobro poučevanje moje hčerke, ki je letos zelo napredovala v znanju igranja klavirja in tako uspešno opravila sprejemni izpit na Konservatorij. 

Dušica Z. / Klavir

Razmislili smo o možnosti, da bi naš otrok, Gal, obiskoval glasbeno šolo tudi čez poletje in naprej septembra, ker dejansko uživa v urah kitare. Nad obema mentorjema, ki sta ga do sedaj poučevala (Domen Gnezda in Otmar Taber), je preprosto navdušen. Vse pohvale! 

Radija N. S. / Kitara pri Domnu Gnezdi

Vsem, ki našim otrokom odstirate vrata v čudoviti svet glasbe, se za to res iskreno zahvaljujem. Želim vam - kako drugače - veliko glasbe, veselja, smeha in zadovoljstva. In poguma, da nadaljujete s svojo vizijo tudi takrat, ko morda krivulje kažejo navzdol. Lep durovski pozdrav vsem in vse dobro.

Jana / Klavir

David je super učitelj. Prijazen, s primerno mero strogosti in motivacije. Premore tudi veliko mero empatije, kar je pri manjših otrocih zelo pomembno.

Gorazd J./ Kitara pri Davidu Kreslinu

Na tem mestu, bi se želela zahvaliti Urški Gajšt za odličen pouk in razvoj pri petju moje hčere. Vam v glasbeni šoli pa želim obilo uspehov pri vzgoji glasbenikov in pevcev vseh starosti. Res ste odlični in vas bom priporočila dalje.

Valerija Š. / Petje pri Urški Gajšt

Zaradi dodatnih obveznosti v šoli se hčerka letos ni odločila za nadaljevanje učenja bobnov pri učitelju Žigi. Z njim smo bili sicer izredno zadovoljni (če bi jaz imel takega učitelja klavirja v mojem otroštvu, bi bil verjetno virtuoz), vse pohvale tudi za njegovo potrpežljivost in fleksibilnost.

Morda pa čez kako leto ali dve nadaljujemo.

I. SIla / Bobni pri Žigi Kožar

Kje lahko preberem več?

>