Slovenska ulica 21, 2000 Maribor

Glasbena šola B.A.S.E. Ptuj

Ulica heroja Lacka 10, 2250 Ptuj

Zakaj smo prva izbira med zasebnimi glasbenimi šolami v Sloveniji?

Vsem, ki kažete resnost, ambicioznost in navdušenje nad glasbo, nudimo celovito glasbeno izkušnjo. Kot največja zasebna glasbena šola v Sloveniji omogočamo standardno učenje na šoli, a tudi šolanje od doma v obliki spletnega pouka. Ne glede na izbran način, izobraževanje poteka skozi vse leto ob spodbudi strokovno usposobljenih mentorjev, pri čemer ne zahtevamo letne vezave niti stroškov v primeru odjave, ob vsem naštetem pa poskrbimo tudi za ustrezen inštrument.

V sodelovanju z:

Academia
iStyle
Music Max
Glasbeni Atelije
Bam Center
Hartman
Zaletelj

VPIS V ŠOLO JE ZELO ENOSTAVEN.

Ste pripravljeni začeti? Nimate kaj izgubiti!

Prijava v šolo je zelo enostavna in jo lahko oddate vse dni v tednu. Ker ponujamo učenje inštrumentov in petja brez letne vezave, nimamo visokih celoletnih vplačil, nobenih kompliciranih pogodb in vpisujemo brez minimalne dobe šolanja. Vpisujemo po datumu oddane prijave, zato nas kontaktirajte še danes ali naredite prijavo na svojo prvo uro.

Šolanje poteka 12 mesecev v letu.

Šolanje ponujamo v 30 in 45 minutnih tedenskih enotah ter VIP opciji 30 + 30 min. Učenje poteka v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času. 

Prepričani smo, da sta dober mentor in prilagojen učni program ključna pri razvoju glasbenih veščin. Zato preverite, učenje katerih inštrumentov in programov ponujamo v okviru Oddelka za mlade in odrasle!

Različni načini učenja 

Zavedamo se, da glasbeno izobraževanje zaradi lokacijskih ovir marsikomu kljub močni želji ostaja nedosegljivo. V Glasbeni šoli B.A.S.E. zato poleg standardnega učenja na šoli omogočamo tudi pouk na domu v obliki spletnega šolanja. Z obema načinoma ohranjamo visoke standarde glasbenega šolstva, saj pouk ne glede na izbrano obliko poteka individualno.

Petje z mentorjem

Učenje na šoli

Glasbena šola B.A.S.E. je prisotna v štirih slovenskih krajih (Maribor, Ljubljana, Ptuj, Slovenska Bistrica), v katerih je možno učenje različnih inštrumentov in petja, izbirate pa lahko tudi med žanrsko raznolikimi programi.

Učenje preko spleta

Spletna glasbena šola

Čeprav se mentor ne nahaja v istem prostoru z vami, spletno šolanje ohranja individualni pristop, saj učenje poteka v vnaprej dogovorjenem terminu, ki ga mentor rezervira samo za vas.

Glasbena šola za

predšolske otroke

Glasbena šola za

otroke

Glasbena šola za

mlade in odrasle

Glasbena šola za

upokojence

Programi učenja igranja instrumenta

Kitara

Klavir

Petje

Bas kitara

Bobni

Flavta

Violina

Saksofon

Kontrabas

Harmonika

9 razlogov za učenje na Glasbeni šoli B.A.S.E.

Glasbena šola B.A.S.E. največja zasebna glasbena šola v Sloveniji

1. Smo največja in najkompetentnejša zasebna glasbena šola v Sloveniji.

Združujemo več kot 50 akademsko izobraženih pedagogov, ki poučujejo različne instrumente, izbirate pa lahko tudi med žanrsko raznolikimi programi. V vsakem od njih mentor učno snov pripravi na osnovi vaših ciljev, želja in potreb, zato zagotavljamo celovito glasbeno izkušnjo.

Mentor Glasbene šole B.A.S.E.

2. Glasbeni pouk pri nas poteka vse dni v tednu.

Glasbena šola B.A.S.E. je edina glasbena šola v Sloveniji, ki omogoča termine pouka vse dni v tednu. Ker se zavedamo, da današnji čas od nas terja nenehno aktivnost, se namreč pri dogovorjanju mi prilagajamo vam in ne vi nam.

Najnaprednejša oprema

3. Premoremo tehnološko najnaprednejša opremo.

Sobe naših glasbenih šol so opremljene z vsemi pripomočki, potrebnimi za učinkovit glasbeni pouk, saj so v njih ojačevalniki, predvajalniki, bobnarski seti, klaviature, klavirji in druga orodja, potrebna tako za standardno poučevanje na šoli kot za spletno izobraževanje.

Strokovno pisarniško osebje

4. Strokovno usposobljeno pisarniško osebje vam je na voljo kar sedem dni v tednu.

Smo edina glasbena šola v Sloveniji, ki svojim strankam nudi strokovno podporo vse dni v tednu, pri čemer se v primerjavi z drugimi odzivnikov sploh ne poslužujemo. Verjamemo namreč v oseben stik, zato je naše osebje za hitro in profesionalno pomoč odzivno ves čas.

Dosežki Glasbena šola B.A.S.E.

5. Uspešnost glasbene šole je merljiva od leta 2006.

Na naši spletni strani si lahko ogledate komentarje nekdanjih učenev, med katerimi je danes več mednarodno priznanih glasbenikov, kar kaže na visoke standarde poučevanja. Prisotni smo od leta 2006, v tem času pa nam je zaupanje izkazalo že več kot 2500 družin.

Svetovanje pri nakupu opreme

6. Učencem pri nakupu instrumentov in ostalih pripomočkov priznavamo popust.

V spletni trgovini B.A.S.E. lahko kadarkoli kupite glasbeno literaturo, instrumente in druge pripomočke ter tako prihranite čas in denar, saj svojim učencem priznavamo popust. Tega pa lahko uveljavljate tudi pri drugih lokalnih ponudnikih, vključno s snemalnim studiem B.A.S.E.

Za vse generacije

7. Prepričani smo, da je glasba namenjena vsem.

Ponujamo učenje različnih instrumentov in žanrsko pestrost, pri čemer smo programe prilagodili tako najmlajšim kot mladim in odraslim ter upokojencem. V vsakem primeru učno snov pripravimo na osnovi vaših zanimanj in želja.

Lokacije Glasbene šole B.A.S.E.

8. Prisotni smo v kar štirih slovenskih krajih.

Svoje prostore imamo v Mariboru, Ljubljani, Slovenski Bistrici in na Ptuju, a če so našteti kraji od vas pretirano oddaljeni, se lahko udeležite spletnega pouka, s katerim lokacijskih omejitev ni, zato je Glasbena šola B.A.S.E. pravzaprav prisotna po vsej Sloveniji.

Brez letne vezave

9. Ne zahtevamo časovne zavezanosti za obdobje celega semestra ali šolskega leta.

Tako kot se v proces šolanja lahko kadarkoli vključite, lahko z njim kadarkoli tudi zaključitie, saj ne zahtevamo časovne zavezanosti. Učite se igranja instrumenta ali petja toliko časa, kolikor menite, da je potrebno za razvoj veščin.

Pridružite se ostalim zadovoljnim učencem

Eva L.

učenka

"Rada bi dodala, ker ne vem, kdaj bo spet priložnost za to, da mi je učenje z Vito v veliko veselje. Res ima smisel za poučevanje in vsak teden komaj čakam na uro. Je, vsaj kar se mene tiče, ravno prav stroga in natančna, zato vse pohvale!"
Renata M.

učenka

"Dober dan, sem Renata M. in vaša stran me je tako pritegnila, da sem se vpisala na začetni tečaj akustične kitare. Prsti bolijo, a le zato, ker pridno vadim. Želela bi se vam kar najlepše zahvaliti za prijazno vodenje v svet zvenečih strun. Hvala lepa in lep dan."

Naši strokovno usposobljeni mentorji so tu tako za vas kot vašega otroka!

V Glasbeni šoli B.A.S.E. mentorje skrbno izbiramo. Zato je vsak med njimi strokovnjak svojega področja, kar lahko pokaže in dokaže s številnimi glasbenimi ter pedagoškimi uspehi in dosežki.

Poslanstvo vseh je odkrivanje vaših potencialov in razvijanje teh, pri čemer spodbujamo kreativnost ter muzikalnost, saj verjamemo, da so rezultati boljši, če igrate glasbo, ki vam je všeč.

Mentorji Glasbene šole B.A.S.E.

B.A.S.E. Pisarna

Matej Hotko

Matej Hotko

ravnatelj šole

Več o Mateju

Sem ravnatelj in ekipni vodja Glasbene šole B.A.S.E., zato skrbim za razvoj ter uvajanje novitet. Moja osrednja naloga je tako predvsem razmišljanje in povezovanje ekipe, s katero vam nudimo kakovostno ter edinstveno izobraževanje, ki vodi v celovito glasbeno izkušnjo. Ob tem poučujem na Akademiji za glasbo v Ljubljani, in sicer kontrabas ter jazz zasedbo, vodim pa tudi dva jazzovska orkestra. V prostem času se posvečam družini.

Jure Najdič

Jure Najdič

vodja pisarne

Več o Juretu

Sem vodja pisarne Glasbene šole B.A.S.E., zato sem zadolžen za organizacijo šolskih dejavnosti, vključno z nastopi. Imam neposreden stik z učenci, starši in mentorji ter skrbim, da pouk na vseh lokacijah poteka kar se da tekoče in s čim manj težav. Ob tem sem dejaven kot glasbenik v različnih zasedbah in projektih, medtem ko prosti čas najraje preživljam kreativno v družbi družine in prijateljev.

Maja Pučko

grafična oblikovalka

Več o Maji

Sem grafična oblikovalka Glasbene šole B.A.S.E., kar pomeni, da skrbim  za grafično podobo naše glasbene šole, urejam  spletno stran, fotografiram in snemam. V prostem času rada rišem, slikam, hodim v naravo in se družim z mojimi najbližnjimi.

Nina Novak

Nina Novak

urednica vsebin in besedilopiska

Več o Nini

Ker v Glasbeni šoli B.A.S.E. učence spodbujamo h kreativnosti, se pri svojem delu trudim biti inovativna tudi sama. Tako vam skušam približati Matejeve zamisli in posredovati druge uporabne vsebine, sicer pa delujem kot kritičarka, publicistka in urednica, vodim več jazzovskih projektov ter pišem prozo in poezijo, ki jo nemalokrat uglasbim. Prosti čas namenjam branju, pohodništvu in drugim aktivnostim v naravi.

Žiga Golob

Žiga Golob

vodja ptujske enote

Več o Žigi

Sem kontrabasist, bas kitarist, improvizator, avtor scenske glasbe, glasovni sinhronizator s poudarkom na animiranih filmih in urednik. V Glasbeni šoli B.A.S.E. sem prevzel vlogo vodje ptujske enote, kar pomeni, da koordiniram naloge posameznih mentorjev, skrbim za njihove urnike, bedim nad vpisnimi postopki in z njim povezano administracijo, pa tudi nastopi učencev. V prostem času zelo rad berem in lagodno kolesarim.

Darilni bon Glasbene šole B.A.S.E.

Podarite darilni bon

Podarite svojim bližnjim darilni bon za glasbeno izobraževanje kateregakoli instrumenta oziroma petja, ki ga poučujemo v Glasbeni šoli B.A.S.E., in poskrbite za doživetje, izkušnje ter trajne spomine.

Glasbena šola B.A.S.E. Ptuj

Ulica heroja Lacka 10, 2250 Ptuj

V bližini: Novi trg, Delavska hranilnica

Galerija enote v Ptuj

Glasbena šola B.A.S.E. Ptuj - klavirska soba
Glasbena šola B.A.S.E. Ptuj - Kris Korat
Glasbena šola B.A.S.E. Ptuj - kitarska soba
Glasbena šola B.A.S.E. Ptuj - Urška Gajšt in Maša But
Glasbena šola B.A.S.E. Ptuj - čakalnica
Glasbena šola B.A.S.E. Ptuj - Jože Zadravec
Glasbena šola B.A.S.E. Ptuj - Gašper Gantar
Glasbena šola B.A.S.E. Ptuj - hodnik
Glasbena šola B.A.S.E. Ptuj - bobnarska soba

mag. MATEJ HOTKO, ravnatelj šole

Jazzovski basist in kontrabasist mag. Matej Hotko je diplomiral na prestižni univerzi Manhattan School of Music v New Yorku, od leta 2006 pa se posveča predvsem izobraževalnim metodam, s katerimi tako mladim kot odraslim pomaga dosegati cilje in uresničevati sanje. Od leta 2010 predava na Akademiji za glasbo v Ljubljani, za svoje dosedanje glasbene dosežke pa je prejel posebno priznanje Univerze v Ljubljani. Je tudi dirigent dveh jazzovskih orkestrov, vodja več zasedb, studijski glasbenik in producent.

Z željo po prenovi in izboljšanju izobraževalnega sistema na področju glasbe je leta 2006 k sodelovanju povabil najboljše glasbene pedagoge in druge podpornike ter ustanovil Glasbeno šolo B.A.S.E., ki je danes prisotna v kar štirih različnih krajih, medtem ko se pouka udeležujejo učenci iz vse Slovenije. Mateja Hotka od drugih ravnateljev glasbenih šol namreč ločuje prepričanje, da mora kakovostno glasbeno izobraževanje zajeti vse generacije in žanre, a tudi inovativnost, ki se kaže v naprednih izobraževalnih pristopih, kakršna je pedagoška metoda O.G.I.

Uspehi naših učencev

V Glasbeni šoli B.A.S.E. so znanje pridobivali številni danes mednarodno uveljavljeni glasbeniki, ki so skupaj z drugimi učenci uspešno opravili sprejemne izpite na najprestižnejših evropskih in ameriških šolah.

Žan Tetičkovič, Maja Keuc, Tilen Beigot, Pija Tušek, Nina Šilovinac in Gašper Žerjal so le nekatera imena, ki dokazujejo, da naš trud ni zaman, sčasoma pa so pravzaprav postali kar merilo naše uspešnosti.

Maja Kevc

Maja Keuc

Pija Tušek

Pija Tušek

Žan Tetičkovič

Žan Tetičkovič

Gašper Žerjal

Gašper Žerjal

Nina Šilovinac

Nina Šilovinac

Tilen Beigot

Tilen Beigot

>