Lokacija Ljubljana

Glasbena šola Ljubljana - B.A.S.E.

 

Vsak ima pravico, da najde glasbenika v sebi.

 
ZA POPOLNE ZAČETNIKE, AMATERJE IN PROFESIONALCE, BREZ STAROSTNIH OMEJITEV
 

Glasbena šola Ljubljana - B.A.S.E.

Kotnikova 36

1000 Ljubljana​

NAŠI MENTORJI

Mentorji na glasbeni šoli B.A.S.E. so vrhunski glasbeniki in pedagogi, ki so vsi  redno aktivni na slovenski in tuji glasbeni sceni.

OGLEJTE SI PREDSTAVITEV NAŠIH MENTORJEV

PROGRAMI IZOBRAŽEVANJA

Ponujamo vam izobraževanje na 11 različnih inštrumentih in izbiro med več kot 20 različnimi izobraževalnimi programi.

OGLEJTE SI PREDSTAVITEV NAŠIH PROGRAMOV

USPEHI NAŠIH UČENCEV

Pohvalimo se lahko  z uspehi naših učencev,  ki so danes uspešno aktivni na slovenski in tuji glasbeni sceni.

OGLEJTE SI USPEHE NAŠIH UČENCEV

Glasbena šola za otroke

Na Glasbeni šoli Ljubljana vam ponujamo edinstvene in kvalitetne izobraževalne programe za osnovnošolce in srednješolce. Izbirate lahko med 8 različnimi inštrumenti in več kot 20 učnimi programi, ki vam omogočajo izobraževanje v vseh popularnih glasbenih stilih ne glede na vašo predhodno znanje. Na glasbeni šoli B.A.S.E smo veseli vsakega novega učenca, ki ima željo in voljo do razvijanja svojega glasbenega potenciala.

VPISUJEMO V ŠOLSKO LETO 2019/20

Glasbena šola za odrasle

Star pregovor pravi, da se učimo celo življenje in tega se v Glasbeni šoli B.A.S.E. dobro zavedamo. Na Glasbeni šoli Ljubljana imamo pripravljene programe izobraževanja tudi za odrasle. Nikar ne skrbite, ne boste edini! Prav tako kot vsi ostali, lahko zbirate med 8 različnimi inštrumenti in več kot 20 učnimi programi, ki jih ponujamo. Naše poučevanje temelji na individualnem pouku, kar pomeni, da delate z vašim mentorjem sami. Učenja glasbe je zmožen vsak, ki ima dovolj veliko željo in voljo, ne glede na njegov talent ali prirojene sposobnosti, tudi vi!

VPISUJEMO V ŠOLSKO LETO 2019/20

Šolski nastop

Z vašo šolo smo bili zelo zadovoljni. Tadej je zelo dober in profesionalen pri svojem delu in mislim, da ste svetovali pravega učitelja.

Andrej Močnik 
starš

​V glasbeni šoli B.A.S.E. sem dobila dodatno motivacijo za igranje in ustvarjanje. Moja tehnika na basu se je v kratkem času precej izboljšala. Ure pri Mateju so zanimive in vedno drugačne. Navdušil me je za improvizacijo, bolj poglobljen pristop k inštrumentu in poznavanju glasbene teorije.

Neža Pavlovič 
učenka bas kitare
Šolski nastop

Z učiteljem klavirja smo bili izredno zadovoljni (če bi jaz imel takega učitelja klavirja v mojem otroštvu, bi bil verjetno virtuoz), vse pohvale tudi za njegovo potrpežljivost in fleksibilnost. 

Iztok Sila 
starš

Moram pohvaliti šolo oz. mojega učitelja, saj je bil pristop profesionalen in sem se v kratkem času zelo veliko naučil. Še tako naprej!

Rok Jaklič 
učenec bobnov