Sebastian Baar

Sebastian Baar je učitelj kitare z dvajsetletnimi izkušnjami, ki se je prvič srečal s tem instrumentom v svojem petnajstem letu. Svoje znanje je začel razvijati kot samouk, kar mu je omogočilo, da je razvil široko paleto veščin v različnih žanrih.

Svojo glasbeno pot je poglobil z vključitvijo v program Neomuzik Pro pod vodstvom Petra Micića, ki mu je omogočil širši vpogled v glasbeni svet. Nadaljeval je z pridobivanjem izkušenj in znanja na delavnicah Jazz Kamp Kranj od leta 2011 do 2014. Tam je imel priložnost delati pod mentorstvom Primoža Grašiča in drugih mednarodno priznanih učiteljev, kot so Georgie Fame, Scott Devine in Emil Spanyi. Po tem izobraževanju se je odločil deliti svoje znanje in začel poučevati kot samozaposleni inštruktor. V zadnjih petih letih pa se je posvečal tudi online poučevanju.

Sebastianova specializacija so blues, funk, rock in fusion žanri, vendar je pripravljen in odprt za poučevanje vseh glasbenih žanrov. Poleg tega se je v zadnjih letih poglobil tudi v tehnični del glasbene produkcije, kar vključuje izkušnje s studijsko produkcijo, miksanjem in masteriranjem. Je vsestranski glasbenik, učitelj in mentor, ki se neprestano trudi izboljšati svoje sposobnosti in deliti svoje znanje z drugimi.


VIDEO POSNETKI Z SEBASTIANOM BAAROM

>