Ženet Vidovič

Ženet Vidovič je vsestransko nadarjena pevka, pianistka, avtorica glasbe ter tekstopiska. Svojo glasbeno pot je začela na nižji glasbeni šoli na Ptuju, nadaljevala na Konservatoriju za glasbo in balet in zaključila z magisterijem glasbene pedagogike na Pedagoški fakulteti v Mariboru. Njen vsestranski glasbeni talent je dobil priložnost, da zasije v zboru Carmina Slovenica, kjer je ob petju, plesu in igri nastopala na odrih Avstralije, ZDA, Rusije in Nizozemske. Obenem je svoj vokal dodatno izpopolnjevala pri Nini Dominko.

Leta 2014 je začela z rednim poučevanjem klavirja, medtem ko je svoj glas izpopolnjevala na Akademiji za glas. Sodelovala je tudi z Joshua Alamu, žirantom iz angleške različice oddaje The Voice. Naslednje leto je bila opažena s strani Občine Ptuj, ki je prepoznala njeno obetavno nadarjenost med mladimi glasbeniki Soroptimistk. To ji je prineslo štipendijo, ki ji je omogočila še večje ustvarjanje.

Leta 2016 je stopila na samostojno glasbeno pot. V sodelovanju s producentom Petrom Ošlajem je izdala svoji avtorski pesmi "Za vedno tvoja" in "V tebi je moč". Trenutno glasbeno sodeluje s kolegom in producentom Alexom Volaskom. Veliko se posveča tudi področju psihologije, kjer raziskuje mentalne priprave na glasbeni nastop in vpoglede spretno združuje v svoj poučevalni pristop.

VIDEO POSNETKI Z ŽENET VIDOVIČ

>