Vpis v glasbeno šolo za šolsko leto 2023/24

Največja zasebna glasbena šola v Sloveniji

Pridružite se nam na naših lokacijah v Ljubljani, Mariboru, Slovenski Bistrici, Ptuju ali preko spleta. Prijavite se na brezplačno individualno uro ali predčasen vpis v glasbeno šolo za šolsko leto 2023/24.

---------------  ALI  ---------------

MESEC ODPRTIH VRAT SAMO ŠE:

  0  0
DNI
:
 
  0  0
UR
:
 
  0  0
MINUT
:
 
  0  0
SEKUND

You missed out!

Začnite brez pomislekov

Verjamemo, da je odločitev o vpisu v glasbeno šolo za vas ali za vašega otroka proces, ki se ne pojavi in zaključi čez noč... V času negotovosti in obdobju raznih vprašanj glede ustreznega načina glasbenega šolanja vam ponujamo brezplačno informativno uro, kjer vam bo mentor individualno na voljo za vsa vprašanja, vaš otrok pa bo lahko preizkusil tudi inštrument, ki ga zanima.

Za vse dodatne informacije glede šolanja in možnosti vpisa, nas kontaktirajte na telefonski številki 040 166 979 ali 040 558 904 oziroma nam pišite na info@base.si ali preko kontaktnega obrazca.

Preizkusite se

Vas zanima vpis v glasbeno šolo in kako poteka šolanje pri nas? Niste prepričani kateri inštrument izbrati ali pa morda želite strokovni posvet s profesionalnim mentorjem? Pridobite vse potrebne informacije na brezplačni individualni uri.

Kontaktirajte nas

Za vsa vprašanja v zvezi s šolanjem in vpisom v glasbeno šolo smo dosegljivi na telefonskih številkah 040 166 979 in 040 558 904 ali preko e-maila na info@base.si in kontaktnega obrazca. Takoj vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Oddajte vpis za september

Ste dobili vse potrebne informacije glede vašega šolanja pri nas? Vabimo vas, da uredite vpis za šolsko leto 2023/24 in si tako zagotovite rezervacijo prostega mesta in s tem možnost šolanja pri nas.

V čem je šolanje pri nas drugačno?

Marsikdo od vas se verjetno sprašuje v čem se šolanje na Glasbeni šoli B.A.S.E. razlikuje od šolanja na drugih glasbenih šolah in oblik šolanja. V ta namen smo pripravili kratko primerjalno tabelo, kjer smo izpostavili 10 osnovnih razlik ...


10 osnovnih razlik

med Glasbeno šolo B.A.S.E. in ostalimi oblikami šolanja 

Na kratko o nas

Na tem mestu vam podajamo še nekaj nadvse pomembnih dejstev in informacij o vpisu v glasbeno šolo in poteku glasbenega šolanja na Glasbeni šoli B.A.S.E..

Kako poteka pouk v Glasbeni šoli B.A.S.E.?

Pouk v Glasbeni šoli B.A.S.E. poteka enkrat tedensko glede na izbran program, ki lahko traja 30 ali 45 minut. V vsakem primeru učni načrt prilagodimo vam in vašemu predznanju, ciljem ter željam, saj vse programe izvajamo po pedagoški metodi O.G.I., ki omogoča individualno obravnavo vsakega posameznika.

Poleg tega se od ostalih glasbenih šol ločimo po tem, da šolanje pri nas poteka skozi vse leto, vključno s poletjem. Tekom leta pouk izvajamo po šolskem urniku, zato imate v enem mesecu običajno štiri ure. V primeru, da je dni, ko imate učno uro, v posameznem mesecu več, opravite celo pet učnih ur ali pa le tri, če je na dan vaše učne ure praznik oziroma takrat potekajo počitnice.

Kako je s poukom čez poletje?

Za razliko od šolskega leta, ste poleti deležni štirih učnih ur v juliju in štirih v avgustu. Naši učenci zato nimajo dvomesečnega premora kot npr. učenci drugih glasbenih šol, zaradi česar hitreje in ves čas napredujejo. Ker pa se zgodi, da se katere od ur zaradi počitnic ne morete udeležiti, vam mentor snov posname in vam jo pošlje s pomočjo našega komunikacijskega sistema, zato lahko gradivo predelate kadarkoli vam ustreza.

Kako je z učenjem glasbene teorije?

Tudi pouk teorije poteka individualno na samih urah instrumenta, kar pomeni, da vam mentor podaja le znanje teorije, potrebne za napredek igranja instrumenta. Teorije torej v Glasbeni šoli B.A.S.E. ne obiskujete ločeno, skupinsko, kot je to praksa na drugih glasbenih šolah, saj jo pri nas neposredno navezujemo na prakso.

Za kako dolgo se vpisujem v šolo?

Še ena pomembna informacija je, da se v Glasbeno šolo B.A.S.E. vpišete le enkrat. Vpisnino 35€ torej plačate enkratno in ne vsako leto posebej, vpisani pa ste navkljub temu poljubno dolgo. Svojih učencev namreč časovno ne zavezujemo in ne obvezujemo, zato pouk lahko obiskujete npr. le 5 mesecev ali pa 7 let, odvisno od vaših želja ter potreb.

Sodelovanje med nami namreč poteka iz meseca v mesec, prav to pa vam daje možnost, da kadarkoli naredite korak naprej, nazaj ali vstran, kar je že samo po sebi dovolj dober razlog za učenje glasbe pri nas.

Še vedno ne veste kaj je vaš naslednji korak?

>