Bas kitara - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Bas kitara

 

Razvijte boljši ''sound'' na basu in  se naučite igranja v bluesu, rocku, popu in jazzu. Kliknite na učni program, ki vas zanima in si preberite več o tem kaj vsebuje, komu je namenjen in kaj se boste naučili.

 
VPIS V ŠOLO
 

VPISUJEMO V ŠOLSKO LETO 2019/20

Bas kitara za začetnike

Program je namenjen popolnim začetnikom, ki se z igranjem bas kitare še niso srečali in vsem bas kitaristom, ki so na začetku svoje glasbene poti. Program se po težavnostnih stopnjah učencu prilagaja glede na njegovo predznanje in hitrost učenja.

Jazz bas

Program jazz bas raziskuje in ponuja vse glavne elemente potrebne za gradnjo jazz bas linij in sola.

Bas kitara za odrasle

Program je namenjen vsem odraslim osebam, ki imajo željo po igranju in učenju bas kitare. Program se učencu prilagodi glede na njegovo predznanje in izkušnje.

Pop&Rock bas

Osvojite osnovne temelje, pravilno tehniko in teoretično znanje za gradnjo in improvizacijo bas linij v vseh modernih Pop&Rock glasbenih stilih.

Učenje ON-LINE

Program je namenjen vsem, ki si želijo individualnega ali skupinskega učenja z profesionalnim mentorjem preko spleta. 

Potrebujete nasvet? Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Tukaj si lahko preberete več o varstvu osebnih podatkov.

V glasbeni šoli B.A.S.E. sem dobila dodatno motivacijo za igranje in ustvarjanje. Moja tehnika na basu se je v kratkem času precej izboljšala. Ure pri Mateju so zanimive in vedno drugačne. Navdušil me je za improvizacijo, bolj poglobljen pristop k inštrumentu in poznavanju glasbene teorije.

Neža Pavlovič - učenka

 
Prosimo delite našo stran