Klavirska harmonika - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Klavirska harmonika

 

Program ponuja učenje klavirske harmonike z akademsko izobraženimi in strokovno usposobljenimi mentorji, ki vam in vašemu otroku zagotavljajo visok nivo izobraževanja in celovito glasbeno izskušnjo skozi celoten učni proces.

 
Vpis v program
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Daliborka Ancel

Daliborka Ancel je pedagoginja, performenka, instrumentalistka. Diplomirala je na Visoka šola za glasbo “Franz Liszt”, Weimar (Nemčija) iz smeri harmonika in glasbena pedagogika. Ima dolgoletne pedagoške izkušnje kot performerka je aktivna v etno glasbeni zasedbi Kontra kvartet.

Andrej Kos

Z odliko je diplomiral iz koncertne harmonike na Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost v Gradcu, pod mentorstvom Janneta Rättyäja. Leto kasneje je uspešno zaključil še študij instrumentalne pedagogike, prav tako na univerzi v Gradcu. Med študijem je imel priložnost sodelovati s priznanim jazz harmonikašem Christianom Bakanicem, kar ga je še dodatno spodbudilo k raziskovanju popularnih glasbenih zvrsti. Kot harmonikaš je aktiven na področjih klasične, sodobne in zabavne glasbe. Kot reden član etno/jazz zasedbe Pocket Edition ter skupine Jeannette poskuša sooblikovat kulturno sceno v Sloveniji in drugod.

Daniel Šimek

Nastopal je na na številnih festivalih kot so Mladi virtuozi, cikel koncertov Glasbene Mladine Ljubljanske, Festival Lent in Poletje v Celju. Sodeloval je v ansamblih Narodnega gledališča Ivana pl. Zajca na Reki. Izpopolnjeval se je na seminarjih in mojstrskih tečajih pri profesorjih, kot so...

Prosimo delite našo stran