3 januarja

Glasilo – December 2021

0  - komentar

Božični paket B.A.S.E. in praznični december

Dragi glasbeniki! V tem letu smo doživeli prav veliko nepričakovanih trenutkov, ki nam bodo nekaterim ostali za vedno v spominu. Bliža se konec koledarskega leta, s tem pa se želim zahvaliti prav vsakomur. Našim učiteljem, ki so zelo garali čez to posebno leto. Celotnemu timu v pisarni, kjer si vsak dan pregrevajo glavo z informacijami in rešitvami. Vsekakor pa se zahvaljujem vsem našim učencem. Kot smo že večkrat omenili, brez učencev ne obstajamo. Hvala vam, dragi učenci, da ostajate in verjamete v naš način glasbenega šolanja, hvala za vsa vaša priporočila, lepe besede, vse pohvale. Hvala, da ste nam pomagali ustvariti največjo zasebno glasbeno šolo v Sloveniji, kjer se približujemo 500 učencem. Za vsakega smo pripravili majhno decembrsko darilce, ki vas bo čakalo pri vašem mentorju/ici.

Vse najlepše vam želim, prekrasen božič in srečno novo leto.

Matej Hotko, ravnatelj

3. B.A.S.E. Virtualni koncert

3. Virtualni koncert Glasbene šole B.A.S.E. se bo predvajal 29. 12. 2021 ob 17:00. Nastopalo bo skoraj 200 učencev, zaradi večjega števila prispevkov pa se bo dogodek odvijal v kar štirih virtualnih dvoranah.

Aktivne vloge na zavihku Iščem band

Nikita Genc

Iščem skupino, ki bi se ji pridružila. Pojem in igram električno kitaro in sem na voljo v Mariboru. Glasbena stila, ki me zanimata sta Pop in Rock.

alphafunnj@gmail.com

Vid Korošec

Iščem skupino, ki bi se ji pridružil. Igram saksofon in sem na voljo v Ljubljani. Glasbeni stili, ki me zanimajo so Pop/Rock, Jazz in Etno.

vidkorosec76@gmail.com

Tine Bohinc

Iščem nekoga, ki bi se pridružil naši skupini. Potrebujemo nekoga, ki igra bas kitaro, bobne, saksofon, trobento ali kontrabas in je na voljo v Ljubljani ali Kranju. Glasbeni stil, ki ga kot skupina izvajamo je Jazz.

bohinc.tine@gmail.com

*V kolikor iščete skupino ali ste član skupine ki išče nekoga, vas vabimo da vašo prijavo oddate na zavihku.

Darujemo Društvu Rdeči noski

December je poseben čas. Zato smo se v Glasbeni šoli B.A.S.E. odločili storiti nekaj dobrega za otroke. Od vsakega novega vpisanega učenca, na katerikoli program in v katerokoli enoto, bomo 35 eur darovali Rdečim noskom ter na ta način poskrbeli za kakšen nasmeh več.

Kdor se bo torej v Glasbeno šolo B.A.S.E. vpisal tekom decembra, bo storil nekaj dobrega tako zase kot za najmlajše, ki se nahajajo na težki preizkušnji.

Izrekamo dobrodošlico novim učencem, ki so se nam pridružili tekom novembra:

Luka K.

Jakob Ž.

Vid K.

Sofia R.

Luka B.

Nejc M.

Gaja B.

Benjamin L.

Simona V. M.

Thomas P. Š.

Paula K.

Alenka Š. D.

Makar K.

Maks R.

Tanja L.

Viviana F.

Sara S.

Luka K.

Eva Z.

Eleonora G.

Matic T.

Jan Š. W.

Pan O.

Mia K.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Morda vam bo všeč tudi...

>