15 decembra

4 koristna darila za glasbenike

0  - komentar

Se sprašujete, kaj podariti glasbenemu navdušencu? Podajamo vam nekaj konkretnih predlogov ...

Decembra se vsi soočamo z enakimi težavami: kaj podariti bližnjim, še posebej tistim, ki se profesionalno ali ljubiteljsko ukvarjajo z glasbo ali pa imajo to le neizmerno radi? S tem vprašanjem v mislih smo se odločiti raziskati, kakšne možnosti se nam sploh ponujajo. Pri tem smo se oprli na dejstvo, da številni med nami radi glasbo poslušajo, drugi bi se igranja izbranega instrumenta ali petja radi učili, vendar nimajo primernega instrumenta, tretji se že učijo, a ne napredujejo, ker jih različne platforme ne vodijo čez njim prilagojen učni načrt in ne dobijo povratnih informacij o svojem napredku, četrti ves čas ustvarjajo, svojih idej pa ne morejo zabeležiti ...

Ta izhodišča so nas pripeljala do štirih odličnih daril za glasbenike. Prepričani smo, da z nami delite mnenje, da je najboljše darilo tisto, ki podpira naše sanje, ta, ki vam jih navajamo spodaj v upanju, da vam bomo pomagali pri nakupu letošnjih, pa bodo vaše bližnje popeljala v odkrivanje nove glasbe ali pa jih bodo vsaj za korak bližje pripeljala do uresničenja sanj. Poglejmo si torej darila, ki se zdijo idealna izbira za glasbenike.

1. Podarite inštrument

Ali nekdo, ki vam je posebej pri srcu, že leta sanja o tem, da bi se začel učiti igranja izbranega instrumenta ali petja, vendar je osnovna težava ta, da instrumenta niti (še) nima doma? Torej ga k učenju spodbudite in podprite njegove dolgoletne želje ter mu podarite instrument, s pomočjo katerega se bo približal svojim sanjam! Gre za darilo, ki bo nedvomno sprožil iskrice v očeh!

A ker se zavedamo, kako težko je izbrati primeren instrument, smo vam pri tem pripravljeni pomagati. Izpolnite obrazec na spletni strani in vpišite potrebne podatke, mi pa vam bomo brezplačno pomagali izbrati inštrument, ki vašega bližnjega zagotovo ne bo pustil ravnodušnega.

2. Podarite darilni bon za glasbeno šolanje

Ne glede na to, ali se vaš bližnji igranja instrumenta ali petja že uči ali pa se še ni vpisal v glasbeno šolo, je darilni bon za učne ure nadvse lepo darilo, ki mu bo predal precej več od darila. Z darilnim bonom mu boste podarili znanje, izkušnjo in doživetje, sočasno pa mu boste pokazali, da cenite njegov trud, da ga spodbujate, pa tudi, da vanj verjamete in od njega tudi v bodoče pričakujete številne dosežke.

V Glasbeni šoli B.A.S.E. lahko izbirate med različnimi programi in instrumenti, prisotni pa smo na kar štirih lokacijah, medtem ko pouk izvajamo tudi s pomočjo aplikacij Skype ter Zoom. Da pa bi resnično izbrali najprimernejše darilo, lahko izbirate med darilnimi boni v obsegu ene, dveh ali štirih učnih ur v trajanju tridesetih minut.

3. Podarite naročnino za glasbeno aplikacijo

Gotovo ste že opazili, da so časi, ko smo obiskovali glasbene trgovine in se domov vračali z novimi cd-i nepreklicno za nami. Dandanes se tako rekoč vsi poslužujemo le še spletnih ponudnikov glasbe, saj nam ti le za polovično ali celo tretjino cene enega cd-a ponujajo praktično neomejen dostop do milijone skladb, ki so nam na voljo skozi ves dan vse dni v mesecu. To pa je prav tisto, kar bo tudi vašega bližnjega navdušilo, se vam ne zdi?

  • Apple Music: 5,99 eur/mesečno (prve tri mesece brezplačno) 60 milijonov skladb, tematska predvajanja (za tiste, ki radi odkrivajo novo glasbo)
  • Deezer: 7,99 eur/mesečno (prve tri mesece 5,99 eur)56 milijonov skladb, ekskluzivne vsebine (npr. koncerti)
  • Spotify: 5,99 eur/mesečno (prvi mesec brezplačno)60 milijonov skladb, ekskluzivne objave (npr. album izide prej)
  • Tidal: 8.99 eur/mesečno (prvi mesec brezplačno)60 milijonov skladb, poudarek na hip-hopu, visoka kakovost zvoka
  • YouTube Music: 7,99 eur/mesečno (prvi mesec brezplačno)največja zbirka skladb, prilagaja izbor glasbe glede na lokacijo

4. Podarite snemalnik za glasbeno ustvarjanje

Mar oseba, ki vam je blizu, večino svojega časa posveti glasbi? Igra, se druži z glasbeniki, ustvarja, muzicira, ima koncerte in snema? Rada svoje delo tudi dokumentira in ga kasneje celo analizira? Potemtakem bi bila gotovo vesela Zoom snemalnika H1n, ki omogoča vse našteto. Gre za napravo, preprosto za uporabo, zaradi majhnosti pa je tudi nadvse priročna, zato jo je mogoče imeti vedno pri roki. Poleg tega je cenovno dostopna, kakovost zvoka, najsi bo glasbe ali pogovora, pa je prav tako na visoki ravni.

Upamo, da ste iz prebranega uspeli dobiti kakšno zamisel, kaj podariti vašim dragim, katerih glasba je pomemben del vsakdanjega življenja. Prav tako pa upamo, da smo vam podali osnovne informacije o tem, kaj bo vaš obdarjenec z izbranim darilom pridobil. Seveda pa smo vam, kot za vse drugo, tudi v primeru nakupa instrumenta ali darilnega bona na voljo za vsa dodatna vprašanja.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Morda vam bo všeč tudi...

>