Učenje petja za upokojence

Morda si od nekdaj želite peti, morda pa ste v otroških ali najstniških letih celo prav zares peli, a vas je življenje odpeljalo daleč stran od mladostniških sanj in želja. Nič hudega. Znanje lahko zdaj ponovno obudite in ga nadgradite ali pa z učenjem pričnete kar na samem začetku. S pomočjo pedagoške metode O.G.I. učni proces namreč povsem prilagodimo vsakemu posamezniku, zato se boste učili le tega, kar želite.

* Program trenutno izvajamo na enotah:

   LJUBLJANAMARIBORPTUJ in SL. BISTRICA

Radi bi peli … torej pojte!

 • Si od nekdaj želite peti, vendar v otroštvu te možnosti niste imeli, kasneje pa ste verjeli, da ste svojo priložnost že zamudili?
 • Si redno ogledujete posnetke na različnih spletnih straneh in skušate posnemati pevce, ki so vam všeč, vendar ne gre?
 • Vas skrbi, da ne bi sledili učnemu procesu in da izbrani program ne bi izpolnil vaših pričakovanj?
 • Si kljub vsemu želite napredovati in znati zapeti pesmi, ki so vam posebej pri srcu?
 • Vas zanima pop, jazz ali kakšen tretji žanr?

Ni problema! Učili se boste tistega, ki ga imate radi.

Petje za upokojence

Naj vam zaupamo nekaj, v kar smo sami trdno prepričani: nikoli ni prepozno! Uspe vam lahko vse, česar se želite naučiti! Če le imate željo po petju, boste znanje tudi osvojili, saj je volja najpomembnejša. Če jo premorete, boste svoj čas posvečali učenju petja, kot vemo, pa nas dejanja, trud in energija, ki jih vlagamo v določeno dejavnost, prej ali slej pripeljejo do cilja.

Poleg tega smo v Glasbeni šoli B.A.S.E. prav z namenom, da bi pouk lahko prilagodili čisto vsakomur, razvili pedagoško metodo O.G.I. Izkušen mentor bo tako za vas pripravil žanrsko in vsebinsko prilagojen program glede na vaše želje, cilje ter potrebe, zato je skrb, da bi peli stile in skladbe, ki vam niso všeč, prav tako da ne bi sledili učnemu programu, odveč, saj boste tempo osvajanja znanja narekovali sami.

Uresničite svoje življenjske sanje in se vključite v program Petje za upokojence!

Učenje petja za upokojence - Preizkusite se na brezplačni uri!

Program Petje za upokojence je zasnovan zelo široko, saj je njegov cilj uresničiti dolgoletno željo, ki je bila zaradi aktivnega življenjskega sloga primorana predolgo čakati na obdobje, ko se boste sanjam lahko tudi dejansko posvetili, oziroma ponovno obuditi že pozabljeno znanje, ki ste ga osvojili v otroških ali najstniških letih.

Prav s tem namenom se v okviru tega programa lahko opredelite za katerikoli žanr (pop, jazz itn.), saj boste ob spodbudi strokovno usposobljenega mentorja osvojili osnovna znanja petja ter razvili glasbene prvine, kakršne so ritem, tempo in forma, medtem ko boste sočasno krepili občutek za muzikalnost ter posluh.

Učni program vam bo v celoti prilagojen, zato boste znanje osvajali v svojem tempu, peli skladbe, ki so vam všeč, in razvijali lastno kreativnost, saj v Glasbeni šoli B.A.S.E. podpiramo avtorsko izražanje. Najpomembneje od vsega pa se nam zdi izvajanje glasbe, ki jo čutite blizu.

Petje-za-upokojence

S pomočjo O.G.I. metode boste v programu spoznali in osvojili:

 • osnovne lastnosti in možnosti vokalnega izražanja,
 • pravilno dihanje (dihanje s prepono, nastavek in drža telesa),
 • skladbe in pesmi izbranega glasbenega žanra ali žanrov,
 • glasbene vrline, kot so posluh, občutek za ritem, tempo, dinamiko, čas in formo,
 • znanje glasbene teorije (branje in petje po notah, razumevanje ritma ter ostalih glasbenih elementov) in
 • analiziranje vodilnih pevcev ter avtorjev vokalnih skladb izbranega glasbenega žanra ali žanrov.

Pridružite se ostalim zadovoljnim učencem!

Žiga Mežan

"Pri mentorici, Jani Šušteršič, sem pristal povsem slučajno, a mi je zelo všeč, saj je odlična profesorica. Ne bi je zamenjal! V tem letu, odkar pojem, me je ogromno naučila in opazil sem, da se mi je glas precej izboljšal. Tudi osebnostno sva se zelo ujela. Posluša moje želje in temu primerno prilagodi pouk."

Učenje petja za upokojence - Pogosta vprašanja

Kdo se lahko vpiše na program Petje za upokojence?

Program je namenjen vsem starejšim učencem oziroma upokojencem, ki želijo začeti s učenjem petja ali nadgraditi svojo vokalno tehniko in glasbeno znanje.

Kako je s poukom glasbene teorije?

Pouk glasbene teorije se izvaja na sami uri inštrumenta oziroma petja. Tako učenec ne rabi obiskovati dodatne tedenske ure teorije, snov pa je točno prilagojena njegovemu znanju inštrumenta ali petja.

Kje lahko opravim vpis v šolo?

Vpis v šolo lahko opravite preko naše spletne strani, tako da izpolnite spletni obrazec. Prijavite se lahko na tej povezavi https://base.si/vpis/

Potrebujete več informacij? Kontakirajte nas!

 • 040 558 904 
Petje-za-upokojence

VPIS V ŠOLO JE ZELO ENOSTAVEN.

Ste pripravljeni začeti? Nimate kaj izgubiti!

Prijava v šolo je zelo enostavna in jo lahko oddate vse dni v tednu. Ker ponujamo učenje instrumentov in petja brez letne vezave, nimamo visokih celoletnih vplačil, nobenih zapletenih pogodb, vpisujemo pa brez minimalne dobe šolanja. Vpis velja od datuma oddane prijave, zato nas kontaktirajte še danes in naredite prijavo na prvo učno uro.

Šolanje ponujamo v 30 in 45 minutnih tedenskih enotah ter VIP različici 30 + 30 min. Cenik za vse programe najdete na razdelku šolnina. Učenje poteka v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času.

Šolanje poteka 12 mesecev v letu.

Vpisnina znaša 35€, ki se poravna enkratno ob vpisu v šolo.

>