Učenje petja za začetnike

Petje vas od nekdaj navdušuje, a se doslej v njem še niste preizkusili. Morda nimate časa ali pa le ne veste, kateremu žanru bi se posvetili, ker vas zanima vse. Program Petje za začetnike je potemtakem namenjen prav vam, saj boste s pomočjo metode O.G.I. v krajšem časovnem obdobju spoznali različne tehnike vokalnega izražanja, žanre in stile. Kasneje pa se boste preprosto preusmerili na program, v katerem se boste počutili najbolj doma. Enostavno, kajne?

* Program trenutno izvajamo na enotah:

   LJUBLJANAMARIBORPTUJ in SL. BISTRICA

Torej... želite peti, a ne veste ne kako ne kje začeti. 

  • Že leta sanjate o tem, da bi peli, vendar niste prepričani, da obstaja program, ki bi izpolnil vaša pričakovanja?
  • Ste pogledali že nešteto posnetkov na različnih spletnih straneh in družbenih kanalih ter skušali v svoje petje implementirati tamkajšnje napotke, vendar ste vsakič znova izgubili motivacijo?
  • Bi želeli napredovati? Znati zapeti pesmi, ki so vam posebno pri srcu in nanje celo prosto vokalno improvizirati?

Naj vam zaupamo: petje je zabavno. Prav res! Če le imate željo po vokalnem izražanju, boste znanje tudi osvojili, saj poseben talent ni potreben. Zato ne skrbite. V Glasbeni šoli B.A.S.E. smo z namenom, da bi lahko pouk prilagodili vsakemu posamezniku, razvili pedagoško metodo O.G.I. Izkušen mentor bo tako za vas sestavil program, ki bo v celoti skladen z vašimi željami, cilji in potrebami, a tudi tempom osvajanja znanja. Skrb, da učenje ne bi izpolnilo vaših pričakovanj, je zato povsem odveč. Stopite korak bližje k uresničitvi dolgoletne želje in se vključite v program Petje za začetnike!

nastop_petje_ucenci2018_1

Kajti … če želite postati pevec ali pevka, morate temu nameniti del svojega časa. Le dejanja, trud in energija, ki jih boste vložili v učenje, vas bodo pripeljali do cilja. In ne pozabite: vsi pevci, ki jih občudujete, so bili nekega dne začetniki. Vsi so se borili z dnevi, ko se jim je zdelo, da ne napredujejo. A so jih premagali. Kako? Preprosto. Vadili so in na ta način razvijali tehniko, kreativnost ter muzikalnost, nazadnje pa … uspeli!

Na Glasbeni šoli B.A.S.E. trdno verjamemo: uspe vam lahko vse, česar se želite naučiti!

Učenje petja za začetnike - Preizkusite se na brezplačni uri!

Program Petje za začetnike je zasnovan z namenom, da vsem, ki želijo peti, ne vedo pa še, kateri stil jim je tako blizu, da bi se mu povsem posvetili, poda osnovna znanja. Tako boste v tem krajšem programu spoznali različne tehnike in stile ter razvili osnovne glasbene prvine (ritem, tempo, glasbena forma itn.), prav tako občutek za muzikalnost ter sam posluh.

Ker bo učni program v celoti prilagojen vam, se boste v trenutku, ko se boste znali opredeliti za enega od naprednejših programov učenja petja, preprosto preusmerili. Tako v programu pripravnice kot kasneje vam bomo pomagali razvijati kreativnost in vas spodbujali pri doseganju ravni glasbenega izvajanja, ki ste si jo zadali za cilj. A se nam pri vsem tem kljub vsemu zdi najpomembneje, da izvajate glasbo, ki jo imate radi in vam je všeč.

Petje-za-začetnike

S pomočjo O.G.I. metode boste v programu spoznali in osvojili:

  • osnovne lastnosti in zmožnosti vokalnega izražanja,
  • pravilno dihanje (dihanje s prepono, nastavek in drža telesa),
  • skladbe in pesmi iz popularne glasbene literature,
  • glasbene vrline, kot so posluh, občutek za ritem, tempo, dinamiko, čas in formo,
  • znanje glasbene teorije (branje in igranje po notah, razumevanje ritma ter ostalih glasbenih elementov) in 
  • različne glasbene žanre ter stile.

Pridružite se ostalim zadovoljnim učencem!

Žiga Mežan

"Pri mentorici, Jani Šušteršič, sem pristal povsem slučajno, a mi je zelo všeč, saj je odlična profesorica. Ne bi je zamenjal! V tem letu, odkar pojem, me je ogromno naučila in opazil sem, da se mi je glas precej izboljšal. Tudi osebnostno sva se zelo ujela. Posluša moje želje in temu primerno prilagodi pouk."

Učenje petja za začetnike - Pogosta vprašanja

Kdo se lahko vpiše na program Petje za začetnike?

Program je namenjen vsem pevcem začetnikom, ki želijo začeti z učenjem petja ali nadgraditi svojo tehniko in glasbeno znanje. Program je primeren za srednješolce in odrasle.

Kako je s poukom glasbene teorije?

Pouk glasbene teorije se izvaja na sami uri inštrumenta oziroma petja. Tako učenec ne rabi obiskovati dodatne tedenske ure teorije, snov pa je točno prilagojena njegovemu znanju inštrumenta ali petja.

Kje lahko opravim vpis v šolo?

Vpis v šolo lahko opravite preko naše spletne strani, tako da izpolnite spletni obrazec. Prijavite se lahko na tej povezavi https://base.si/vpis/

Potrebujete več informacij? Kontakirajte nas!

  • 040 558 904 
Petje-za-začetnike

VPIS V ŠOLO JE ZELO ENOSTAVEN.

Ste pripravljeni začeti? Nimate kaj izgubiti!

Prijava v šolo je zelo enostavna in jo lahko oddate vse dni v tednu. Ker ponujamo učenje instrumentov in petja brez letne vezave, nimamo visokih celoletnih vplačil, nobenih zapletenih pogodb, vpisujemo pa brez minimalne dobe šolanja. Vpis velja od datuma oddane prijave, zato nas kontaktirajte še danes in naredite prijavo na prvo učno uro.

Šolanje ponujamo v 30 in 45 minutnih tedenskih enotah ter VIP različici 30 + 30 min. Cenik za vse programe najdete na razdelku šolnina. Učenje poteka v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času.

Šolanje poteka 12 mesecev v letu.

Vpisnina znaša 35€, ki se poravna enkratno ob vpisu v šolo.

>