21 marca

Glasilo – Februar 2022

0  - komentar


Maja Keuc: Od učenke do mentorice - Intervju O Maji Keuc, ki se javnosti predstavlja z umetniškim imenom AMAYA, je znanega marsikaj. Leta 2010 je sodelovala na tekmovanju Slovenija ima talent in leto zatem Sloveniji na Evroviziji ...

Maja Keuc: Od učenke do mentorice – Intervju

Izpolnite anketo o zadovoljstvu učencev

Vaše mnenje vedno šteje! Zato vas vabimo k izpolnjevanju ankete o vašem zadovoljstvu s poukom v Glasbeni šoli B.A.S.E., doseženim napredkom in spremljanjem ter uporabo digitalnih vsebin in orodij. Anketo izpolnite in oddajte do vključno 31. marca ter se potegujte za Bluetooth slušalke Sony. Nagrajenca-ko bomo izžrebali 1. aprila in ga/jo obvestili na elektronski naslov, naveden ob vpisu.

*V kolikor bi želeli ostati anonimni, svojega imena ne navajajte, vendar vas v tem primeru ne moremo vključiti v nagradni žreb. Povezavo do ankete boste prejeli na e-mail.

Izpolnite anketo o zadovoljstvu učencev

V Glasbeni šoli B.A.S.E. niti med počitnicami ne mirujemo. Odločili smo se namreč preurediti ljubljansko enoto in povečati kapaciteto šole ter na ta način poskrbeti za še boljšo organizacijo dela.

Glasbena šola B.A.S.E. v reviji Monocle

Britanska revija Monocle je pred kratkim objavila obsežen članek, v katerem je portretirala Maribor, med zanimivostmi, ki to mesto delajo tako posebne, pa je med drugim izpostavila Glasbeno šolo B.A.S.E.!

O.G.I. Tracker 2022

Vsi, ki bi želeli še naprej uporabljati O.G.I. Tracker in vanj beležiti tako svoje dosedanje dosežke kot načrt bodočega dela, se oglasite Mitji (mitja@base.si), ki vam bo posodobil povezavo do vašega O.G.I. Trackerja 2022.

A pozor. Če želite obdržati stari O.G.I. Tracker, si njegovo hiperpovezavo shranite na varno mesto.

Novi mentorji

Vabimo vas, da obiščete spletno stran (base.si/mentorji) in spoznate naše nove mentorje.

Izrekamo dobrodošlico novim učencem, kiso se nam pridružili tekom januarja:

Izidor R.

Renato T.

Aleksandar J.

Matija P. D.

Luka S. Ž.

Lenart B.

Adrian F.

Erik H.

Svetlana Š.

Metka J.

Zarja P.

Jan K.

Janez K.

Marjan M.

Lana P.

Mateja J.

Tim L.

Matej L.

Mark D.

Julija S.

Nala K.

Tine P.

Ivana B.

Urban L.

Janko Š.

Svit P. K.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Morda vam bo všeč tudi...

>