Flavta – 10. Poglavje

[thrive_headline_focus title=”Spremenite pogled na svet!” orientation=”centeralign”]

10. Poglavje

Vaše mišljenje ima OGROMEN vpliv na to, kako dobro se lahko naučite igrati flavto. Na vaše življenje lahko gledate iz dveh vidikov: pozitivnega ali negativnega. Sami lahko izberete, kako boste videli svet okrog sebe. Nihče se ne more odločiti namesto vas. Vidik, ki ga izberete, vpliva na vaš uspeh v življenju. Naj ponazorimo s primeri:

Lahko se odločite, da boste flavtist, ki svet vidi NEGATIVNO. Lahko ste pesimistični in kritični do ostalih okrog sebe. Posledično ne boste verjeli vase ali v vaše možnosti za uspeh. Ko stvari postanejo zapletene in vi preobremenjeni, kar se pogosto zgodi, se boste vdali pritisku in odnehali. Prav tako vas bodo ostali videli kot negativne. Ljudje ne bodo želeli sodelovati z vami, vas podpirati ali biti v vaši bližini.

Lahko se odločite, da boste flavtist, ki svet vidi POZITIVNO. Lahko pričakujete, da se vam bodo zgodile dobre stvari. Posledično boste v težkih situacijah vedeli, da so boljši časi še pred vami. Razumeli boste, da stres in strah predstavljata le vmesno točko na poti do uspeha. Ostali boste zbrani in napredovali. Prav tako vas bodo ostali videli kot pozitivne. Ljudje bodo želeli z vami sodelovati, vas podpirati in biti vaši prijatelji.

Bas kitara Fender Jazz Bass '67

[blank_space height=’3em’]

Ne gre za čarovnijo, ampak izbiro. Pozitivne MISLI vodijo k pozitivnim ČUSTVOM. Pozitivna MIŠLJENJA vodijo k pozitivnim DEJANJEM in kasneje pozitivnim REZULTATOM. Enako velja za negativne misli. Če na svet in vaš napredek pri igranju gledate s pozitivne perspektive, boste bolj uspešni od tistih, ki na svet gledajo negativno. Sami se odločite, kateri pogled boste izbrali.

To je bilo zadnje poglavje naše eKnjige. Upamo, da vam bo pomagala pri odločitvah na vaši  glasbeni poti ali glasbeni poti vašega otroka. Srečno!

P. S. Z veseljem spodbujamo in podpiramo svoje učence. Če potrebujete spodbudo pri učenju in igranju, nas kontaktirajte s klikom na gumb.


Want to learn more?

Check out these articles below