Kitara – 7. Poglavje

[thrive_headline_focus title=”Inštruktorji, ki se jih izogibajte” orientation=”centeralign”]

7. Poglavje

V prejšnjem poglavju smo poudarili lastnosti, ki naj bi jih imel dober inštruktor. Tokrat pa vam bomo zaupali, katerih se morate izogibati.

Dejavniki, ki pri izbiri inštruktorja ne smejo biti na prvem mestu:

1. CENA

Največja napaka je, da ljudje izberejo osebo, ki nudi najugodnejše inštrukcije. Takšni inštruktorji imajo običajno NAJMANJ izkušenj. Poglavitni razlog za vašo izbiro ne sme biti cena. Poiščite nekoga, ki vam zagotavlja REZULTATE. Dober inštruktor vam bo ponudil več programov, tudi takšnega, ki bo primeren za vaš žep. Včasih drži, da dobite to, kar plačate.

2. LOKACIJA

To je druga napaka, ki jo delajo učenci. Mnogi se zaradi lokacije odločijo za inštruktorja, ki ne zadovolji njihovih potreb. Priročna lokacija še ne pomeni, da bo inštruktor dober. Poiščite nekoga, ki vam zagotavlja REZULTATE, četudi to pomeni več prevoženih kilometrov.

3. REFERENCE

Veliko ljudi je pri odločitvi pozornih le na kvalifikacije. Diploma iz glasbe še ne zagotovi REZULTATOV. Če nekdo razume glasbo še ne pomeni, da vam lahko pomaga, da jo boste razumeli tudi VI. Veliko izkušenj z nastopanjem ne prinese sposobnosti, da bo nekdo dober inštruktor. Vedno izberite inštruktorja, ki vam zagotavlja REZULTATE.

Zdaj veste, na kaj morate biti pozorni pri iskanju pravega inštruktorja. Prihodnja tema bodo nasveti, kako od vaših učnih ur odnesti čim več.

Do takrat pa ne pozabite igrati.

P.S. Če iščete inštruktorja kitare, s katerim boste dosegli najboljše REZULTATE, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali.

Want to learn more?

Check out these articles below